Affroni – Bivalna plovila

Bivalna plovila Affroni

Bivalna plovila Affroni so moderno opremljena in nudijo odlično doživetje luksuznih počitnic na vodi in na soncu. Nežno pozibavanje na vodi bo prebudilo v vas pravega pomorca.

Bivalna plovila imajo status plovila in pridobljen EU certifikat kategorije C, vsako plovilo se registrira in ima vpisni list.

Kupec lahko izbira med različnimi barvnimi kombinacijami in različno opcijsko opremo, ki naredi plovilo še bolj prilagojeno prav Vam in s tem še večje udobje.

Notranjost / Interior

Notranjost se razprostira na 32 m2 in je zasnovana za bivanje do 6 oseb. Izbirate lahko med različnimi postavitvami – tlorisi.

Zunanja terasa

Zunanja zgornja terasa v velikosti skoraj 40 m2 ponuja pravo razgledno ploščad, na kateri lahko uživate, se družite na udobni sedežni garnituri, obedujete v prijetnem okolju ali se razvajate na soncu.

Pametne inštalacije

Bivalna plovila Affroni Vam lahko nadgradimo tudi s pametnimi inštalacijami in krmilnim sistemom z oddaljenim upravljanjem, s katerimi še izboljšate bivalno izkušnjo.

Dnevna soba

Dnevna soba s sedežno garnituro nudi udobje ob gledanju TVja. Sedežna garnitura se spremeni v ležišče za do dve osebi.

Kuhinja

Moderna, zelo svetla kuhinja je pametno zasnovana in zelo funkcionalna. Opremljena je z velikim hladilnikom z ločenim zamrzovalnikom, kuhalno ploščo, kuhinjskim koritom, opcijsko je lahko opremljena tudi s pomivalnim strojem.

Jedilnica

Zelo svetla jedilnica omogoča obedovanje v povezavi s kuhinjo in dnevno sobo. Omogoča tudi druženje ali delo.

Spalnica, otroška soba

Spalnica nudi zelo udobno spanje na 160 x 200 cm veliki postelji. Nudi atraktiven pogled skozi velika steklena vrata in povezavo na zadnjo teraso z direktnim dostopom do vode. Otroška soba omogoča spanje dvema otrokoma, kot tudi dvema odraslima osebama. Velikost ležišč je 80 x 200 cm. V sako ležišče ima svoje okno, ki omogoča lep pogled na zunanjost.

Kopalnica

Kopalnica je opremljena z veliko tuš kabino, z grelnikom vode, umivalnikom in WC školjko z vgradnim kotličkom, manjšim in večjim ogledalom. Ima vse, kar potrebujete.

Imate kakšno vprašanje?

Kontaktirajte nas