Pohištveno okovje

Pohištveno okovje je nepogrešljiv del pohištva, ki daje uporabnosti dodano vrednost. V ponudbi imamo vodila, spone, Spax vijake, sisteme izvlečnih košar in košev, regulacijske noge, kotnike, sisteme drsnih vrat, pohištvene ključavnice, pohištveni ročaji, itd..Vse kar potrebujete za moderen in funkcionalen dom.

V naših prodajalnah, zastopamo priznane blagovne znamke: Blum, Spax, Sisco, Vovko, Rujz.

Vodila blum

Pri podjetju Blum se vse vrti okoli gibanja. Z njihovimi rešitvami okovij postane odpiranje in zapiranje pohištva pravo doživetje, udobje odpiranja v vseh bivalnih področjih, predvsem pa v kuhinji, pa se poveča. Blum katalog : Blum katalog

Več o podjetju Blum in njihovih izdelkih si oglejte na: https://www.blum.com/si/sl/

ABC spax vijaki

Spax vijak je hiter in enostaven za obdelavo,univerzalno uporaben,ne poka material,brez predhodnega vrtanja, prime takoj.

Več o podjetju Spax in njihovih izdelkih si oglejte na: https://www.spax.com/en/

Ročaji in obešala

Dekorativno okovje kot so ročaji in obešala poleg svoje funkcionalosti poudarijo še estetiko samega pohištva. V naši ponudbi najdete različne modele ročajev in obešalnikov, narejenih iz različnih materialov, kot so aluminij, inox, zamak, plastika v različnih površinskih obdelavah bodisi barvano ali galvanizirano, za vsako okus se nekaj najde. Zastopamo blagovno znamko Rujz.

Več o podjetju RUJZ in njihovih izdelkih si oglejte na: https://www.rujzdesign.com/sl/

Sisco sistemi

SISCO je eden izmed vodilnih proizvajalcov pohištvenega okovja že 30 let dobavlja zanesljive in smiselne rešitve drsnih sistemov za vrata in ostalo pohištveno industrijo.

Več o podjetju Sisco sistem line si lahko ogledate na: http://www.siscosistem.it/

Imate kakšno vprašanje?

Kontaktirajte nas