Pomivalne korita in kuhinjske armature

Pomivalna korita

Pomivalna korita, ki jih zastopamo združujejo najboljše materiale, dolgo življenjsko dobo, vrhunski dizajn in udobno uporabniško izkušnjo. Pomivalna korita predstavljajo dodano vrednost za moderno kuhinjo.

Kuhinjske armature

Kuhinjske armature že dolgo niso več zgolj dovod vode v kuhinji – postale so oblikovno sofisticirane, elegantne in vsestransko uporabne. kuhinjske armature so različnih oblik in materialov, s katerimi dopolnite videz pomivalnega korita v zaključeno celoto. S tehnološkim razvojem so kuhinjske armature prijazne uporabnikom in olajšajo vsakdanja opravila v središču doma.

V naših prodajalnah, zastopamo priznane blagovne znamke:

BLANCO
Nudi izjemno funkcionalnost izdelkov zaradi novih konceptov izdelave in premišljene opreme.

FRANKE
Želimo da boste v vaši kuhinji uživali in da boste vaše užitke delili z vašo družino in prijatelji. Raziščite svet FRANKE produktov v naših poslovalnicah.

ALVEUS
Priznana blagovna znamka, ki združuje samo najboljše materiale. Izbirate lahko široko ponudbo materialov, ki se ločijo na nerjavna korita iz jekla, korita iz granitala, algranita ali kaljenega stekla.

DEANTE
Je poljska blagovna znamka, ki že 27 let uspeva na trgu. Naša ponudba vsebuje širok asortiman kuhinjske opreme, kot so: kuhinjske armature in pomivalna korita iz granita, nerjavečega jekla in keramike.

Podjetje Deante sodeluje z vodilnimi poljskimi nagrajenimi oblikovalci in mladimi talenti. Zahvaljujoč njihovi ustvarjalnosti smo sposobni ponuditi inovativne izdelke, ki so priznani in nagrajeni na številnih oblikovalskih tekmovanjih na Poljskem.

Proizvodnja Deante korit se nahaja v Tomaszów Mazowiecki, v posebni ekonomski coni Lodz. Znamka Deante je ponosna, da se šteje za zaupanja vrednega poslovnega partnerja, kar so potrdili številni naslovi.

Imate kakšno vprašanje?

Kontaktirajte nas