Ročno in električno orodje

Vsi profesionalni kot hišni mojstri, potrebujete baterijsko in električno orodje, ročno orodje in pribor. V naši ponudbi imamo široko izbiro priznanih blagovnih znamk, s katero vam zagotavljamo veliko zadovoljstva ob njegovi uporabi. Zastopamo priznane blagovne znamke, kot so: KwbMakita, AegEkamant.

Ročno orodje Kwb

Za različna domača opravila ponujamo širok nabor namenskih orodij, tako za domače kot za profesionalne mojstre. Zastopamo priznano nemško blagovno znamko Kwb.

Električno orodje

Makita
Izredna kakovost, robustnost, ergonomska oblika ter dolga življenjska doba so splošno znane značilnosti Makitinih izdelkov. Na področju akumulatorskih strojev velja Makita za enega največjih ter najkakovostnejših proizvajalcev.

AEG
Podjetje AEG je razvilo odlično orodje z najnovejšimi tehnologijami na področju motorjev in baterij. Orodja so ergonomsko oblikovana, močna in imajo dolgo življenjsko dobo. Imamo veliko ponudbo AEG brusilk, kotnih brusilk, vrtalnikov, udarnih vijačnikov, industrijskih sesalcev in drugih pripomočkov.

Ekamant brusilni material
Podjetje Ekamant je Švedsko podjetje z dolgo tradicijo. Podjetje je specializirano na področju izdelave, predelave brusnih materialov in trženja vseh dodatkov, ki so potrebni, da stranke dosegajo najboljše rezultate na področju brušenja.

Imate kakšno vprašanje?

Kontaktirajte nas