Talne obloge

Pri prenovi stanovanja ali gradnji novega doma lahko ključnega pomena odigrajo talne obloge. Te prostoru dodajo posebno noto in dizajn. V naši ponudbi lahko izbirate med številnimi talnimi oblogami ter podlogami. Katero talno oblogo boste uporabili, je velikokrat odvisno od prostora, kjer bodo položene.

V naši ponudbi boste našli talne obloge, ki so primerne za zunanjo uporabo (WPC plošče ter sibirski macesen), notranji prostor (laminati, vinilne talne obloge, parketi)

Zastopamo priznane blagovne znamke, kot so: KaindlGerflor

Talne obloge za notranji prostor

Laminati

Prednost laminata je, da ga lahko položimo na obstoječo talno oblogo in pod laminat damo debelo penasto folijo (2-3 mm), ki deluje kot dober zvočni in toplotni izolator. Laminatne plošče so debeline 4–12 mm, sestavljena pa je iz več plasti. Gornje, ki površini laminata daje trdnost in vzorec, srednje, ki desko naredi stabilno in spodnje, ki prepreči zvijanje. Opcijsko je deski lahko dodana še SilentPro gumijasta podlaga, ki preprečuje glasnost laminata ob hoji. Laminati so lahko različnih dekorjev in dimenzij. Izbirate lahko med različnimi vrstami površinske obdelave. Večini laminatov lahko dodamo protihrupno podlago, ki je lahko že omenjena SilentPro ali novost ComforTec samolepilna masa, ki je že nanešena na podlago in nam omogoča skoraj popolno izničenje preglasne hoje po laminatu.

Zastopamo laminate proizvajalca Kaindl.

Vinilne talne obloge

Že desetletja so vinilne talne obloge najbolj prodajane talne obloge, ne le v Sloveniji, ampak tudi v svetu. Mogoče so včasih imele slabšalen pomen, češ »plastika«.  Nove proizvodnje pa so se močno izboljšale. Proizvajalci so vedno bolj ozaveščeni, da izdelujejo proizvode, ki jih je možno reciklirati. Vinilne talne obloge se dobijo v različnih oblikah, dimenzijah, debelinah in so namenjene različnim prostorom za normalno in intenzivno uporabo. Hoja po njih je tiha in prijetna.

Talne obloge za zunanji prostor

Sibirski macesen

Lesene terase iz sibirskega macesna so ugodna in prijetna rešitev za vaš vrtni kotiček. Primerne so tudi za lesne terase, balkone ter vrtne pode.

WPC plošče

WPC plošče za terase odlikuje dolga življenska doba, enostavna in hitra montaža ter enostavno vzdrževanje.

Imate kakšno vprašanje?

Kontaktirajte nas